Met Boks Juristen kies je voor een jong en verfrissend kantoor wat zich onderscheid door een persoonlijke en toch zakelijke aanpak.

Door in het arbeidsrecht zowel het persoonlijke als het zakelijke te combineren zijn wij van mening dat we de perfecte balans hebben gevonden om zowel werkgevers als werknemers te bedienen in de vraagstukken die zij hebben.

Het arbeidsrecht gaat namelijk niet alleen maar over de zakelijke kant, maar heeft ook een persoonlijke inslag, iets waar we bij Boks Juristen oog voor hebben.

Vanuit het perspectief van werknemers is de persoonlijke verbondenheid vaak duidelijk vanwege de afhankelijkheid van inkomen en tijdbesteding, maar ook vanuit de werkgevers is er veelal een persoonlijke inslag. Ook werkgevers zijn meestal nauw betrokken bij de werknemers en hebben uiteraard ook hart voor hun eigen onderneming. Door van beide partijen zowel de zakelijke als de persoonlijke betrokkenheid te zien en te erkennen is het mogelijk om in conflictsituaties tot een oplossing te komen.

Mijn naam is Mirjam Boks en ik ben inmiddels al flink wat jaren werkzaam als arbeidsrechtjurist. In 2021 was het voor mij een logische stap om als zelfstandig ondernemer te starten en is Boks Juristen een feit geworden. Mijn basis van het arbeidsrecht heb ik gelegd bij de studie Nederlands Recht in Nijmegen, maar hoe complex het arbeidsrecht kan zijn heb ik echter geleerd in de praktijk bij een aantal verschillende werkgevers. Door de diversiteit aan cliënten van de afgelopen jaren heb ik mijn kennis kunnen verbreden. Of je nu werkzaam bent in de commerciële sector, bij een gemeente, de zorg of in het onderwijs niets is Boks Juristen vreemd.

Van onderhandelen met en voor zowel werkgevers als werknemers tot het voeren van procedures bij de diverse Rechtbanken en het UWV, alles is de revue inmiddels wel eens gepasseerd en toch blijf ik mij verbazen over de verschillende vraagstukken die zich voor kunnen doen. Als jurist heb ik ook niet altijd alle antwoorden direct paraat, maar ben ik leergierig en nieuwsgierig om ook zelf mijn horizon te blijven verbreden en niet bang om nieuwe vraagstukken en discussies aan te gaan. Bij Boks Juristen ben je ervan verzekerd dat jij als mens en/of organisatie voorop staat.

Er zal altijd gezocht worden naar een passende oplossing. Bij ons is maatwerk van groot belang. 

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met Boks Juristen op 06- 213 877 15 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.