• Mag mijn werkgever mij vragen stellen over mijn ziekte?
  • Ben ik verplicht op alle vragen antwoord te geven?
  • Wanneer moet ik naar de bedrijfsarts en wanneer mag ik de afspraak afzeggen?
  • Ik ben het niet eens met het advies van de bedrijfsarts, wat nu?
  • Ik ben ziek, maar wil wel op vakantie, mag dat?

Al deze vragen en nog veel meer kun je neerleggen bij Boks Juristen. Zij kunnen met je meedenken en strategie bepalen in een situatie waarin jij erg kwetsbaar bent.

Ziek worden is voor niemand leuk. Je wilt als werknemer niet ziek zijn, maar je werkgever wil ook liever dat je snel weer aan het werk gaat. Of er nu wel of geen sprake is van een conflict over je arbeidsongeschiktheid, het is in veel gevallen wel verstandig om een jurist in te schakelen.

Boks Juristen kan je wegwijs maken in de rechten en plichten die je als werknemer hebt en je voorbereiden op het te volgen traject. Alles om te voorkomen dat je naast je arbeidsongeschiktheid je ook nog druk moet maken over de (juridische) consequenties hiervan.

Boks Juristen zal altijd proberen een oplossing te zoeken die past bij de situatie en we zullen proberen conflicten te vermijden.

Mocht er sprake zijn van (meer dan) twee jaar arbeidsongeschiktheid, dan kan Boks Juristen je ook ondersteunen in de aanvraag van een eventuele WIA-uitkering en/of de ontslagprocedure die je werkgever mogelijk gaat starten.

Neem vrijblijvend contact op met Boks Juristen.